Slovenija
22 ogledov

Plusi in minusi najugodnejših

Za povečavo kliknite tabelo Žurnal24 main
Konkurenta. Simobil ponuja 599 minut več, Tušmobil pa cenejše telefone ali popust.

Simobil se je včeraj s ponudbo Preprosto zame za 19,90 evra odzval na Tušev paket Free 20.

Dragi plusi in minusi

Prenos podatkov pri Tušmobilu sicer ne velja v nacionalnem gostovanju pri Mobitelu na območjih, ki jih Tušmobil ne pokriva z lastnim omrežjem. SMS-sporočila, poslana v tujino, se zaračunajo posebej. Vendar lahko pri Tušmobilu ob vezavi za dve leti uveljavljate popust in namesto 20 plačujete le 15 evrov na mesec, če se ne odločite za nakup subvencioniranega telefona.

Poleg tega v paketu Free 20 Tušmobil izbrane telefone ponuja ceneje kot Simobil v paketu Preprosto zame: LG optimus ME za en evro (pri Simobilu je 20 evrov), samsung galaxy mini za devet evrov (pri Simobilu je 60 evrov) in nokio C3 za en evro, medtem ko ta pri Simobilu stane 40 evrov.

Pri predplačnikih se je Tušmobil že odzval na novega ponudnika Bob. Do 1. decembra omogočajo vklop vroče kul tarife s klici po pet centov na minuto v vsa omrežja.

Komentarjev 9
  • Realist 13:21 16.november 2011.

    Pozabili ste pa največjo razliko, omrežje! Simobil manj vlaga v omrežje in je v zaostanku ter ima konstantno težave. Tušmobil ni tako obremenjen ker ima manj uporabnikov in boljšo in novejšo tehnologijo. Sedaj se je na Simobilovo omrežje priklopil še ...prikaži več Bob tako da se pričakujejo še večje težave. Pokritost s 3G je pri Tušmobilu mnogokrat boljša kot pri Simobilu kar pomeni da je to težava za vse ki ste pri Simobilu in uporabljate pametne telefone, ker so prenosi počasni, večkrat uporablja Edge za prenos podatkov, telefon pa preklaplja med obema signaloma kar zan biti res moteče če se to zgodi ravno med pogovorom.. Cena: pri Tušmobilu imaš še vedno za internet neomejen, pri Simobilu 999MB, kar je za večino dovolj. Sporočila isto.

  • dino.sepe 12:24 16.november 2011.

    Mene Simobil ne prepriča. Non stop menjujejo te pakete, si dodatno zamišljujejo razne dodatke in ko se recimo voziš po obvoznici v LJ me je non stop prekinjalo. In potem ko sem poklical na njihov center za pomoč so mi ...prikaži več pač rekli da se zavedajo problema in da pač tukaj ne morejo nič pomagati. Če pa relano pogledamo ta dva paketa ki ju primerjajo bi se jaz odločil za Tušmobil. To pa zato ker ima Tušmobil boljši prenos podatkov in hitrejši mobilni internet. Sem si vzel 7 dnevni brezplačni test in sem lahko sam preveril kaj in kako. In to lahko naredi vsak, ki temu ne verjame. In na koncu ima Tušmobil še boljš ponudbo telefonov. Mene s tem iPhonom Simobil ne prepriča da bi bil zaradi tega pri njih!

  • Evelin Slivar 12:08 16.november 2011.

    Jst glede tušmobila ne vem kako pa kaj imajo,sem pa na simobilu že kar lep čas pa vsi moji domači so na simobilu in niti enkrat nismo imeli problemov in smo vsi zadovoljni z tem paketom ki ga imamo,tudi ko ...prikaži več so pisali o dražitvah pa ne vem kaj vse sm ostala na simobilu ker se res zadovoljna z njim... res pa je da če bi že menjala nebi nikol šla na tuš mobil potem rajši na mobitel ker ga ima moj partner in je zadovoljen z njim... jst grem tam kjer je preverjeno dobro...