Slovenija
16 ogledov

Po dve uri čakali v snegu in mrazu

Mladi so tokrat "ubogali" nasvete organizatorjev in občine, se na nastop Guette Žurnal24 main
Mladi so tokrat "ubogali" nasvete organizatorjev in občine, se na nastop Guette odpravili z javnim prevozom, vendar pa jih je po koncu predstave čakal precej hladen tuš.
Reportažo dogodka si preberite TUKAJ.

Na tisoče mladih, ki so se na nastop Guette po nasvetu občine in organizatorjev odpravili z javnim prevozom, je po dogodku ob četrti uri zjutraj v snegu in mrazu na prvi avtobus čakalo tudi po dve uri. Prvi avtobusi so sicer štartali ob predpisani peti uri, vendar pa je jasno, da avtobus pri nizki frekvenci prevozov ne bo prepeljal takšne mase ljudi. "Nihče ni LPP plačal dodatnih prevozov," se je glasil odgovor voznika avtobusa, ki je zaradi prenatrpanosti vozila moral zapreti vrata zmrzajoči množici.

Odgovornost je tukaj deloma na strani občine, deloma pa na plečih  organizatorjev, saj se očitno niso utegnili dogovoriti o večjem številu avtobusov, ki bi po koncu dogodka – ta se je uradno zaključil ob pol peti uri - utrujeno mladino popeljali do toplih domov. Prizor je bil posledično precej žalosten, saj je množica – nekateri izmed njih so bili v samih puloverjih – na prevoz čakala pri petih stopinjah pod ničlo, močno pa je naletaval tudi sneg.

Do taksija po uri in pol
Poudarimo, da taksija pred Stožicami ni bilo mogoče dobiti. "Najhitreje pridemo v eni uri in pol," se je glasil telefonski odgovor taksi služb. Tisti srečneži, ki so dobili taksi, so morali za prevoz do mesta odšteti tudi do 30 evrov.

Vprašanja o tem smo že naslovili na LPP in tudi na organizatorja, odgovore še pričakujemo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.