Slovenija
14 ogledov

Po enem mesecu nov "napad" na vrtec

Zadnja luknja v steklu je skorajda identična tisti izpred meseca dni. (Foto: Saš Žurnal24 main
Zablodelo. Policisti še niso raziskali, kdo je poškodoval steklo vrtca, ko je napadalec udaril znova.

Če je pred natančno enim mesecem namestnica ravnateljice Vrtca Ciciban še menila, da si zaradi vandala, ki je razbil zunanje steklo ene izmed igralnic enote Pastirčki na Glinškovi ploščadi, ne vzgojitelji ne starši ne smejo delati skrbi, je stanje zdaj povsem drugačno. Nepridiprav je namreč udaril znova, policisti pa niso preiskali še niti prvega dogodka.

Luknja v steklu
"Neznanci so med 15. in 16. junijem poškodovali zunanje steklo pritličnega okna izobraževalne ustanove. V zvezi s kaznivim dejanjem poškodovanja tuje stvari zbirajo obvestila," je zapisala Maja Adlešič s Policijske uprave Ljubljana.

Glede na to, da je luknja tako kot v prvem primeru povsem okrogla, bi že laik lahko domneval, da ni nastala zaradi kamna. Ker so okoli vrtca bloki, je verjetneje, da je luknjo naredil kdo, ki z zračno puško z balkona strelja ptiče. A ne vzgojiteljicam ne staršem otrok, ki so v tej enoti, ni več vseeno in jih resno skrbi. "Ne le da smo v skrbeh, tudi ogorčene smo. Samo upamo lahko, da naslednjič ne bo udaril takrat, ko bodo v vrtcu otroci," je dejala vzgojiteljica, ki ni želela biti imenovana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.