Slovenija
478 ogledov

Po hladilnik v outlet

Če se vam z nakupom ne mudi preveč, se izplača počakati ter spremljati akcije in Žurnal24 main
Znižano. V outletih pohištvo in bela tehnika tudi do 70 odstotkov ceneje.

Ceneje. V Sloveniji obstaja kar nekaj centrov outlet s pohištvom in gospodinjskimi napravami. Če vas ne moti, da model naprave ni ravno najnovejši, lahko prihranite do 70 odstotkov.

Ceneje s kuponi
Splet
. Nekatere spletne strani (Modernakup.si, Bigdeal.si, Privoscite.si ...) ponujajo kupone, s katerimi lahko unovčite popuste. Akcije se vsak dan spreminjajo.

Dva outleta v Ljubljani
Ena od večjih tovrstnih trgovin je v nakupovalnem središču BTC v Ljubljani. Njeno ponudbo si lahko ogledate na Odprodaja.si; vključuje belo tehniko, male gospodinjske aparate, zabavno elektroniko, hlajenje in ogrevanje ter fotoopremo.

Podoben izbor ponujajo v outletcentru Ga na Celovški cesti 492 v Ljubljani.

Po tovarniških cenah
Po outletpohištvo se lahko odpravite v Ajdovščino, kjer po tovarniških cenah ponujajo kuhinje, dnevne sobe, stole in jedilnice iz masivnega lesa.

Prav tako si izplača ogledati odprodajo zadnjih kosov ali razstavnih eksponatov. Izbor si lahko ogledate denimo na naslovu Harveynorman.si, kjer so znižanja do 70-odstotna, razstavne eksponate pa ceneje ponuja tudi Lesnina. Nekaj kosov pohištva boste našli tudi v outletu spletne prodajalne Neckermann.si, diskontni pohištveni center z akcijami pa prav tako ponuja Dipo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.