Slovenija
254 ogledov

Po novem na Petrolovih servisih tudi dvigovanje paketov

Gneča na bencinski črpalki Jaka Dimc
Sodelovanje Pošte Slovenije in Petrola. Potem ko se je že dodobra uteklo pošiljanje paketov na Petrolovih servisih, je po novem možno tam pošiljke tudi prevzeti.

Kot so ob tem sporočili iz Pošte Slovenije, je širitev dostopnosti in nabora poštnih storitev na bencinskih servisih logičen korak v razvoju še tesnejšega sodelovanja obeh družb, ki tako svojim strankam nudita zanesljiv in udoben način opravljanja poštnih storitev.

Z dodatno ponudbo tako lahko kupci spletnih trgovin pakete naslovijo na naslov izbranega bencinskega servisa, ob tem pa Pošta Slovenije to možnost uporabnikom poštnih storitev nudi tudi kot novo storitev v okviru naslovnikovega naročila Prevzem paketne pošiljke na alternativnem naslovu. Naslovniki tako lahko naročijo, da se jim pošiljke ne dostavijo na naslov, temveč se predajo izbranemu bencinskemu servisu, na katerem bodo prevzeli pošiljke.

Pošta Slovenije in Petrol sodelujeta vse od leta 2008, ko sta svojim strankam najprej ponudila prve testne poštne storitve, nato pa sta sodelovanje še v istem letu razširila na 47 bencinskih servisov. Oktobra lani sta sodelovanje razširila na 114 bencinskih servisov. Na Pošti med ključnimi prednostmi poštnih storitev na bencinskih servisih omenjajo dostop do poštnih storitev tudi izven njihovega delovnega časa.

Komentarjev 8
  • Hi5 14:12 28.avgust 2015.

    Pepi, če bi malce poznal kaj vse tovrstne trgovine na bencinskih servisih prodajajo tudi v tujini in videl, da bolj ali manj enako, bi videl da si brcnil v temo.Prilagajanje potrošniku je danes bistvenega pomena. In če neka ...prikaži več praksa deluje za večino, je potem to dobra praksa. Kljub tvojemu zahojenemu mnenju.

  • Avatar praufo
    praufo 09:32 28.avgust 2015.

    To s Petrolom delajo zato, ker večina folka ni več doma, ampak se samo še fjakajo naokoli. Gorivo je poceni, postaja še cenejše, kaj še hočeš. Treba je imeti avto, o amortizaciji in stroških, od katerih gorivo predstavlja samo en ...prikaži več del, nihče ne razmišlja. Brez veze je hoditi peš, s kolesom pa še manj, razen za šport. Bodo pa še to prodajal, če že vse od kolesa pa do rakete. Pa kdo bi se sekiral, če je cena storitev ali artiklov malo višja. Samo, da dobiš, usput, ko si že na cesti.

  • Pepi 18:18 27.avgust 2015.

    Petrol naj raje izboljša svoje servisne storitve,kot tudi pošta,prodajo milke vložkov ,praška,toaletnega papirja v akcijah,in podobne krame ,ki nikakor ne sodita na bencinski servis,pa naj prepustijo trgovcem ,ki za to imajo posluh,včasih si dobil na ,črpalkah kakšen avto del,,mogoče orodje,razna ...prikaži več olja,če petrol misli,da stem konkurira,komur koli,se prekleto moti,razen,da je z dneva v Dan večja gužva.Pošta pa naj odpre svoje poslovalnice,korektno dela in bo stvar tekla,ker ta delovvi čas ki so ga uvedli,če jim ni jasno jim zmanjšuje promet,promet selijo na Petrol,ne vem ne vem kje je tu logika,ne za enega ne za drugega