Slovenija
30 ogledov

Po polžje na vseh avtocestah

Zapora ceste Nino Verdnik
Za vikend zapore na štajerki, gorenjki, dolenjki in hitri cesti proti Izoli.

V petek zvečer so zaprli odsek avtoceste med Vranskim in Trojanami v smeri proti Ljubljani. Zaprt bo ves vikend, do ponedeljka do 5. ure zjutraj. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Zaprta je tudi polovica gorenjske avtoceste med cestno postajo Torovo in počivališčem Voklo proti Karavankam. PIC obvešča, da poteka promet dvosmerno po drugi polovici avtoceste. Zaprt je tudi priključek Brnik/letališče v obe smeri, obvoz do letališlča je preko priključka Kranj - vzhod.

Na primorki zapor ne bo, je pa pred priključkom Koper - Center zaprta polovica hitre ceste proti Izoli. Na tem odseku je v celoti zaprt tudi priključek Koper - center od Bertokov proti Izoli. Promet poteka po drugi polovici hitre ceste dvosmerno.

Popolna zapora na štajerki

V nedeljo bo med 6. in 16. uro  v celoti zaprt tudi avtocestni odsek Slovenske Konjice - Celje v obe smeri. "Pričakujemo povečan promet na regionalni cesti iz Slovenskih Konjic proti Celju in obratno," je povedala Milena Tribulin s PU Celje.

Na dolenjki nočne zapore

V nočnem času pa bodo zapore tudi na dolenjski avtocesti med razcepom Malence in priključkom Šmarje Sap proti Obrežju, noči iz sobote na nedeljo med 20. in 7. uro ter v noči med nedeljo in ponedeljkom med 20. in 5. uro. Obvoz bo urejen preko priključka Lj. - jug, po glavni cesti skozi Lavrico in Škofljico, do uvoza priključka Šmarje Sap.

Policija voznike opozarja na strpno in previdno vožnjo.

Komentarjev 2
  • 1111 16:19 05.april 2014.

    ...pizda vam ma****na, zakaj pa kupujemo vinjete ???

  • renemario 18:11 04.april 2014.

    Tako kot večina državne uprave tudi DARS preganja samega sebe in popravlja nekaj kar je že v štartu bilo v "okvari". Groza kaj nam delajo......vene vinjete pa v nebo.