Slovenija
2733 ogledov

31 km vozila v napačno smer, da so jo ustavili, so morali zapreti avtocesto

vožnja v nasprotno smer Dars
Policija jo je uspela ustaviti šele po 31 kilometrih.

Policisti so v sredo zvečer prejeli več klicev o vožnji v nasprotno smer na avtocesti od Divače proti Postojni. Vozilo so izsledili pri Senožečah, ga skušali ustaviti s svetlobnimi in zvočnimi signali, a jih voznica ni upoštevala. Pri izvozu Postojna so zato organizirali cestno zaporo, kjer se je 65-letna državljanka Nemčije ustavila, so sporočili.

Voznico so z avtoceste pospremili policisti in obvestili zdravstveno službo, ki je poskrbela zanjo. Policisti bodo voznico kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Voznica je v nasprotno smer prevozila 31 kilometrov in vozila med 80 in 100 kilometri na uro. S tem je ogrozila več voznikov, ki so pripeljali nasproti, a so se ji uspeli izogniti. Policisti so cestno zaporo organizirali tako, da so ustavili promet iz smeri Ljubljane in s tovornimi vozili zaprli avtocesto.

Policisti so zaradi vožnje v nasprotno smer prejeli veliko klicev voznikov, vse informacije pa so jim zelo koristile pri izsleditvi voznice. Vsem voznikom, ki so jih poklicali, se zato zahvaljujejo, so še sporočili s policije.

*Slika je simbolična

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 14:20 13.april 2023.

    To je mama Hojseka iskala, ker se je revež skrival, ker so izvedli nanj atentat s kozarcem vode...To je še huje kot pri Grimsu, ki so ga hoteli prehladiti s tekom mimo njega.....