Slovenija
5542 ogledov

Po treh letih od nesreče, kjer se je dušila z gibanico, umrla

Sveča EPA
Študentka je po treh letih od tragične nesreče umrla.

Pred tremi leti je na tradicionalni študentski zabavi Prekmurska gibanica v mariborskem Štuku prišlo do hude nesreče. Študentka se je med tekmovanjem po spletu nesrečnih okoliščin pričela dušiti med hitrostnim prehranjevanjem z gibanico. Reševalci so jo oživljali več kot pol ure, nato pa prepeljali v mariborski klinični center.

Študentka Tadeja Gregorec je nesrečo preživela, a od tedaj so jo v vsakdanjem življenju spremljale posledice.

Po treh letih je sedaj zaokrožila vest, da je študentka preminila, poroča portal Sobotainfo. 

Ženski odbojkarski klub Puconci je na svoji Facebook strani objavil slovo od soigralke. ''V spomin na Tadejo Gregorec objavljamo njen zadnji zapis, ki ga je 15. novembra 2019 - nekaj dni pred njeno tragično nesrečo - naredila kot naša uradna statističarka v Zeleni dvorani. V spominu mnogih njenih odbojkarskih soigralk, trenerjev, kolegov statistikov in navijačev našega kluba bo Tadeja za vedno ostala v spominu kot izjemno veselo in prijazno dekle. Tadeja nas je danes po treh letih tiho in dokončno zapustila, resnično na žalost nas vseh v samem cvetu mladosti. Veliko prezgodaj, s preveliko vprašanj zakaj in z veliko praznino, ki jo je zapustila med nami. Tadeja, počivaj v miru," so zapisali v odbojkarskem klubu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • fd6ed3e905bafe216a5ed40d8a388ad1e43fa35b 11:22 24.november 2022.

    njena zadnja objava na FB pa je tista za zabavo na kateri je šlo njeno življenje po vodi... očitno je vegetirala 3 leta

  • Pepe007 09:20 24.november 2022.

    Tragično. Sožalje svojcem in tistim, ki so jo poznali.

  • Boschtjan Zupanchich 09:00 24.november 2022.

    Groooznooo, nooo, .... 3 leta mučenja, .... a jo niii škoda, ... da si je samo zaradi neke Neumne zabave Uničila tuzemsko inkarnacijo .... draaaaagooo je plačala svoje neumno zabavljaštvo, .... ki je samo posledica Neresnosti, kar pa je samo ...prikaži več posledica Slabe starševske vzgoje !!! ! !!! Obup !!! In Beda tudi !!! Škoda jo je bilo !!! Prekmalu je odšla , .... z neizpolnjenim poslanstvom, ... Naj ji Bog pomaga tam gori, kjer upam, da zdajvsaj malo manj trpi kot je pretrpela v tuzemski inkarnaciji .