Slovenija
20 ogledov

Počasna hitra blagajna na Krvavcu

Bralca je razjezilo ime hitra blagajna, saj je za nakup smučarske vozovnice čaka Žurnal24 main
Začetne težave. Upravitelj pravi, da je treba ob povečanem obisku dlje čakati na smučarsko vozovnico.

“Na hitri blagajni sem čakal več kot pol ure, kar se mi zdi zavajajoče. Poleg tega je težava pri plačevanju s kartico; pri plačilu za vpis osebne kode moraš iti za brunarico, ker terminala nimajo zunaj, povrhu pa prodajalke nič ne slišiš,” je o hitri blagajni za dnevne vozovnice na smučišču Krvavec dejal bralec in predlagal, naj blagajno preimenujejo v dnevno.

Sicer bi bilo še počasneje
Predstavnik smučišča Luka Vrančič je na kritike odgovoril, da so blagajno na spodnji postaji kabinske žičnice odprli v torek in da je bil njihov namen dober, saj so želeli obiskovalcem ponuditi dodatno blagajno z možnostjo hitrejšega nakupa smučarskih vozovnic.

“Drži, da so morali zaradi povečanega obiska na smučišču obiskovalci čakati dlje, vendar če te blagajne ne bi bilo, bi bilo čakanje na nakup vozovnice še dolgotrajnejše,” je dodal Vrančič.

Dejal je tudi, da so veseli konstruktivnih kritik, ter zagotovil, da so nekatere že upoštevali in prodajo vstopnic izboljšali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.