Slovenija
1449 ogledov

Počivalšek sporočil, kako se bo imenovala njegova stranka

Zdravko Počivalšek Anže Petkovšek Zdravko Počivalšek, intevju z ministrom za gospodarstvo.
Na združitvenem kongresu SMC in GAS potrdili novo ime stranke.

V Celju poteka združitveni kongres strank SMC in GAS. Ime nove stranke na slovenskem političnem parketu bo Konkretno. Kongres je sicer zaprt za medije.

Stranka modernega centra (SMC), ki jo vodi Zdravko Počivalšek, in Gospodarsko aktivna stranka (GAS) Alojza Kovšce bosta danes uradno potrdili združitev v novo stranko. Počivalšek bo njen predsednik, Kovšca pa podpredsednik.

Začetek združitvenega kongresa je bil napovedan za 15.30, po kongresu SMC, na katerem je ta morala še uradno potrditi združitev. A so novinarji ostali pred vrati, za zdaj je znano le, da so delegati potrdili ime nove stranke - kot je že prej zaokrožilo po medijih, so si nadeli ime Konkretno.

Na kongresu bodo potrdili tudi grafično podobo stranke in njen program. Po napovedih Počivalška in Kovšce bo ta usmerjen v podporo gospodarstvu in gospodarskemu razvoju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 15
  • kapibara 17:10 05.december 2021.

    So že našli izpeljanko: Na voltivah bodo Konkretno pušnili

  • si_rob 07:58 05.december 2021.

    Ko se ta Hlod ne bi izpostavljal, bi še mogoče koga nategnil konkretno. Sicer so se pa konkretno za.....li s to predstavitvijo tako, da parlamenta niti od zunaj ne bodo videli.

  • Toni 19:52 04.december 2021.

    Katastrofa! Katastrofa od tipa, katastrofa na vseh frontah!