Slovenija
27 ogledov

Pod Ponce se je zgrnila nepopisna množica navijačev

navijači
1/13
Anže Petkovšek
Že ob sedmih zjutraj je bilo v Planici več tisoč ljudi, na vrhuncu jih je bilo ob doskočišču letalnice 30 tisoč.

Planica 2015 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Na današnji ekipini tekmi je za orle navijalo 30 tisoč ljudi.

Pod Poncami je bilo tudi okoli 50 vojakov, ki so pomagali, da je tekma potekala varno, pred soncem so s posebnimi zaščitnimi platni varovali tudi vzletišče.

Poleg pomoči ob morebitnem urejanju tekmovalnega prizorišča so nudili tudi podporo pri telekomunikacijskih povezavah, dve zdravstveni ekipi z vozilom in medicinskim tehnikom, dva kompleta šotorov za prvo zdravstveno oskrbo, ves čas pa je bil dežuren tudi helikopter za nujno medicinsko pomoč.

Planica 2015 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Kljub opozorilom, da so pod Poncami zimske razmere, se je veliko obiskovalcev neprimerno obutih, mnogi so pregloboko pogledali v kozarec.

Planica 2015 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Ker se v Planici še vedno izvajajo gradbena dela, so morali obiskovalci zaradi varnosti brezpogojno upoštevati zahteve varnostnih služb.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • jaki 01:49 22.marec 2015.

    Kaj si pa ti pezde v življenju naredu, da lahko kogarkoli sodiš??

  • markus 21:21 21.marec 2015.

    Ja, Peterka je res "propadel". Ne sicer povsem do konca, ampak se vidi, da je alkohol na njem pustil kar resne posledice. Včasih ne zna treh stavkov naenkrat skupaj spravit. Kar omaga v pogovoru z novinarko in se samo nasmehne. ...prikaži več Pa vsaka čast za vse, kar je dosegel, vendar ravno zaradi alkohola je njegova kariera šla v franže.

  • kapibara 19:35 21.marec 2015.

    Kje si pa vidu zapitga Peterko.??