Slovenija
46 ogledov

Podarjamo komplet shranjevalnih posod

Nagradna igra OMV Slovenija
Pred vami je nagradna igra, ki smo jo pripravili skupaj z OMV Slovenija. S pravilnim odgovorm na nagradno vprašanje si lahko zagotovite vrhunski komplet shranjevalnih posod Pyrex®.

V OMV Slovenija že dolgo spodbujajo vaše kuharske veščine in vam s ponujanjem različnih pripomočkov pomagajo pri kulinaričnih mojstrovinah. Na njihovih bencinskih servisih pravkar poteka akcija zbiranja nalepk zvestobe, s katerimi si lahko zagotovite do 65 odstotkov ugodnejši nakup vrhunske kolekcije vsestranske posode Pyrex®.

Nalepke lahko zbirate le še do 24. maja, unovčite pa do 7. junija 2015. Kolekcija, ki prihaja izpod rok priznanega britanskega oblikovalca Georga Sowdna, je bila zaradi visokih standardov kakovosti izdelana v Franciji in ponuja kar dvajset let garancije. Člani kluba OMV Smile & Drive lahko sodelujete tudi v nagradni igri za kuharske delavnice pod vodstvom priznanega chefa Uroša Štefelina. Več na www.omv.si

V sodelovanju z OMV Slovenija smo za vas pripravili nagradno igro. S pravilnim odgovorom na spodnje vprašanje lahko svojo kolekcijo Pyrex dopolnite s kompletom shranjevalnih posod, ki bodo zadovoljili pričakovanja še tako zahtevnih ljubiteljskih in profesionalnih kuharjev. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.