Slovenija
44 ogledov

Podarjamo najboljšo zobno ščetko ta hip!

Philips sonicare zobna ščetka Philips
Sodelujte v naši nagradni igri, v kateri podarjamo Philipsovo električno zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean.

Poznate občutek temeljito očiščenih zob? Z električnimi zobnimi ščetkami s sonično tehnologijo je ta občutek zagotovljen – še več, ko boste zobe z njimi ščetkali prvič, boste imeli občutek, kot da ste si prvič zares umili zobe.

Zdrav nasmeh je najlepši modni dodatek, ki ga lahko nosimo. Zdravje ustne votline pa ni pomembno le zaradi našega videza, saj vpliva tudi na splošno zdravstveno stanje celega telesa. Pomislite – poznate koga, ki ne bi imel plombe? Te so prvi znak, da naša nega zob ni ustrezna. Dobra novica pa je, da lahko za zdravje zob največ naredimo sami. Prvi korak je izbira pravih pripomočkov za nego.

Sonična tehnologija – občutek zares umitih zob

Prednost sonične tehnologije pred klasičnimi in drugimi električnimi zobnimi ščetkami je v dinamičnem fluidnem delovanju, ki ustno votlino temeljito očisti tudi na težje dostopnih mestih. Ščetka z 31.000 gibi na minuto zobno pasto spreminja v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerja v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer se nahaja največ bakterij, ki povzročajo bolezni zob in dlesni.

Električne ščetke Philips Sonicare so kar do 7-krat bolj učinkovite od klasičnih zobnih ščetk. Že v dveh tednih z njimi poskrbimo za občutno bolj zdrave dlesni, za belino zob pa že v enem tednu. Ščetka z vibracijami tudi nežno masira dlesni in tako stimulira njihovo prekrvavitev. Philipsova premium ščetka Sonicare DiamondClean sonično tehnologijo še dopolni z inovativno obliko ščetin v obliki diamanta, ki zagotavlja bolj učinkovito odstranjevanje zobnih oblog.

Stilsko in priročno 

Z izdelki, ki jih vsakodnevno uporabljamo, izražamo svoj lasten slog. Stilsko dovršena Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean je na voljo v štirih barvah - elegantna črna, iskriva bela, nežna roza in drzna vijolična.


Poleg čudovitega dizajna ima še dve izjemno priročni funkciji. Polnimo jo preprosto v inovativnem elegantnem kozarčku. Da za nego zob optimalno poskrbimo tudi na poti, je ščetki priložen privlačen trden potovalni etui. Polnimo jo lahko kar preko USB-priključka na svojem računalniku ali preko vtičnice.

Podarjamo vrhunsko nego za vaše zobe

Vsi, ki boste pravilno odgovorili na naše vprašanje, se potegujete za belo električno zobno ščetko Philips Sonicare DiamonClean, ki bo občutno spremenila kakovost vaše ustne higiene. Za bolj bel in zdrav nasmeh – kot da bi si prvič zares umili zobe. 

.