Slovenija
4450 ogledov

Podrobnejša napoved: V četrtek prihaja prvo poslabšanje vremena

Oblaki
Prvo poslabšanje v četrtek, drugo prihodnjo sredo.

Vremenoslovci za danes napovedujejo večinoma sončno vreme. "Popoldne bodo predvsem v hribovitem svetu severne Slovenije možne posamezne plohe in nevihte," pišejo pri Arsu. "Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na Primorskem okoli 30 stopinj Celzija."

Sončno, poletno toplo in stabilno vreme bo prevladovalo vse do sredine tedna, v drugi polovici tedna pa bo na nebu...

Objavil/a Neurje.si dne Sobota, 12. september 2020

Jutri bo sprva večinoma sončno, sredi dneva, popoldne in zvečer pa v notranjosti Slovenije spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. "Sredi dneva bo zapihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja," napovedujejo pri Arsu. "Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 15, na Primorskem do 18, najvišje dnevne od 22 do 26, ob morju in na Goriškem okoli 30 stopinj Celzija."

V petek se bo postopno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. Hladneje bo.

V soboto bo pretežno jasno s svežim jutrom.

 | Avtor:

"Nad večjim delom Evrope je območje visokega zračnega tlaka," razlagajo pri Arsu. "S šibkimi vzhodnimi vetrovi k nam doteka topel in še razmeroma suh zrak."

Od 19. do 24. septembra

Naši kraji bodo v območju visokega zračnega tlaka, ki bo v sredini prihodnjega tedna oslabelo. Predvidoma v četrtek se bo od zahoda našim krajem približalo ciklonsko območje z vremensko fronto.

Od sobote do torka kaže na suho in večinoma sončno vreme, občasno bo na nebu le nekaj visoke koprenaste oblačnosti.

"Jutra bodo sveža s temperaturami okoli 8 stopinj Celzija, popoldanske temperature pa bodo večinoma od 20 do 26 stopinj, topleje do okoli 28 stopinj bo na Primorskem," še pišejo pri Arsu. "Od srede naprej pa kaže na večjo verjetnost za padavine."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • mojatak518 11:44 16.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com