Slovenija
3557 ogledov

Podrobneje o vremenu do prihodnje nedelje

Jesen Epa
Danes popoldne višje sonce, po nižinah oblačnost. Jutri ponekod padavine.

Vremenoslovci na Arsu za petkovo popoldne nad okoli 1100 metri nadmorske višine napovedujejo delno jasno vreme z zmerno oblačnostjo. Po nižinah bo še naprej megla ali nizka oblačnost s temperaturami od 5 do 9 stopinjami, na Primorskem se bo dvignilo na 16. 

Jutri bo pretežno oblačno vreme, predvsem v zahodni in južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Jutranje temperature bodo od 4 do 8, ob morju okoli 11, najvišje dnevne od 7 do 11 stopinj.

Tudi v nedeljo bo oblačno, ponekod bo občasno rahlo deževalo. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Tudi v ponedeljek bo pretežno oblačno, a večinoma suho. 

Napoved od 16. do 21. novembra

Do vključno četrtka bomo na obrobju plitvega ciklonskega območja s središčem nad osrednjim Sredozemljem. V petek se bo iznad zahodne Evrope nad Alpe širilo območje visokega zračnega tlaka, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Od torka do četrtka bo prevladovalo oblačno vreme, verjetnost za padavine bo znatna. Od petka do nedelje bo predvidoma suho vreme, največ sonca bo na Primorskem, kjer bo pihala šibka burja, in v gorah, napoved sklenejo vremenoslovci na Arsu.

Vreme preglednica | Avtor:

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.