Slovenija
27 ogledov

Podžupanja s konopljo ni imela nič

hiša Barice Kraljevski Jerca Božič Kranjec
Preiskava. Nekdanji mož podžupanje je v priporu. Njej pisno potrdilo, da ni osumljena ničesar.

"Obžalujem, da so me nekateri mediji vpletli v žalostno zgodbo, ki se je odvila na našem domu," nam je povedala Barica Kraljevski, podžupanja Občine Mirna.

Tudi sosedje v vasi, s katerimi smo govorili, je nikakor ne bi povezali s sadikami konoplje, ki so jih policisti našli v delavnici njenega bivšega moža.

"O gospe lahko rečem same pohvalne besede, o njem pa ne bom rekla nobene," je dejala Vera Udovč.

Za račun ni vedela

Policisti so pred začetkom preiskave doma Kraljevskijevi pokazali potrdilo, da ni ničesar osumljena. "Da je bil račun za elektriko tako velik, nisem mogla vedeti, saj nikoli nisem odpirala pošte bivšega moža, števca za hišo in delavnico pa sta ločena," je pojasnila.

Kot je dejal sin, je oče, ki je zdaj v priporu, prostore delavnice oddal v najem in najemniki so tja prihajali skoraj vsak dan. "Vendar tu ni šlo za 600 sadik konoplje, temveč za 130," je dodal.

Po neuradnih informacijah je preiskava širša in za več kaznivih dejanj. S Policijske uprave Maribor, kjer vodijo predkazenski postopek, so sporočili le, da bodo več informacij podali predvidoma prihodnji teden.

Komentarjev 4
  • macica12 16:03 20.april 2012.

    Tako to je, posebej ko članke pišejo primitivne osebe z veliko arogance in popolnoma nobenega spoštovanje do ljudi in njihovih bližjih. Kjer koli zasledim članek, kjer je prav z veseljem popljuvana kaka oseba, ki še ni obtožena kaj šele obsojena ...prikaži več se pri pisatelju članka pojavljajo iniciale N.Č.C. Se popolnoma strinjam, da jo je potrebno tožit v čim večjem številu, da ji na pamet več ne bo prišlo niti da čita članke, kaj šele piše.

  • Pepe007 09:00 20.april 2012.

    Mediji ne prodajajo in ne objavljajo s pompom pozitivnih novic. Pa tudi, če bi jih, jih tipični Slovenci ne bi brali.Zakaj je bilo potrebno včeraj objaviti ime človeka, ki ni bil obsojen kot kriv? S kakim razlogom? Ali ne ...prikaži več bi bilo dovolj, da bi poročali o dogodku z nekaj distance do osebnih podatkov morebiti vpletenih? Ali je bilo objavljeno ime človeka, ki je dejansko v priporu?

  • stela 08:22 20.april 2012.

    Eh, slovencelj si, pepeNaj se ji mediji javno in s pompom opravičijo, pa je ok.....kaj prec tožbe vpletaš