Slovenija
28 ogledov

"Pogovoriti se moramo"

Alenka Bratušek EPA
Predsednica stranke ZaAB je na svoje člane naslovila odprto pismo, v katerem pravi, da se morajo nujno pogovoriti, kaj je najbolje za stranko.

Predsednica stranke ZaAB in nesojena komisarka Alenka Bratušek je v odprtem pismu, ki je naslovila na članice in člane stranke, zapisala, da je glede na pretekle dogodke "nujno, da se znotraj stranke pogovorimo, kako naprej in kaj je najbolje za našo mlado stranko". V kratkem naj bi sklicala organe stranke, kjer naj bi se pogovorili, "predvsem pa pogledali v prihodnost".

V zapisu Bratuškova izpostavlja, da se zaveda, da v teh mesecih po volitvah, niso dovolj energije vložili v delo  stranke in da je zato marsikdo nezadovoljen, ker z naše strani ni bilo pričakovanega odziva na elektronska sporočila ali pisne pobude in predloge: "Za vse to se opravičujem, in se zavedam, da je potrebno začeti delati drugače, če želimo opravičiti zaupanje volivcev."

"Prav tako vem, da je komisarska zgodba pri marsikomu pustila grenak priokus. Verjetno ste se spraševali, zakaj sem se odločila za kandidaturo," je še zapisala Bratuškova, ki nadaljuje, da je naredila vse, kar je bilo v moji moči, a žal ni bilo dovolj, da bi uspela. Prepričana je, da kljub temu največ izgubila Slovenija in ne ona osebno.   

"Bitke proti vsem enostavno nisem mogla dobiti. Kljub temu sem prepričana, da je največ izgubila Slovenija in ne jaz osebno. Zgodba pa je zaradi medijskega pritiska pustila tudi sledi na stranki in tega se zavedam". 

Komentarjev 14
  • KLOBO 11:17 28.oktober 2014.

    Najbolje, da stranko in vse njene simpatizerje naloži na Jakićev falkon in se odpeljejo nad Ukrajino. Če bo imela sreče, bo bil pogreb na državne stroške !!

  • Avatar čavez
    čavez 19:42 27.oktober 2014.

    Razen laži od tebe ni drugega za pričakovat.

  • jaki 17:15 27.oktober 2014.

    Vljudno prosim bebslna, ki je prtisnu minus, naj mi razloži, kaj te besede pomenijo, ter jih po možnosti definira!