Slovenija
22 ogledov

Pogrešajo 77-letno Marijo Trebušak

Marija Trebušak pogrešana Žurnal24 main
Od včeraj popoldne v Brežicah pogrešajo 77-letno Marijo Trebušak. Pogrešana oseba je oblečena v svetlorjavo jakno, temno modro majico s kratkimi rokavi, dolge črne hlače in obuta v rjave mokasinke.

S seboj ima črno žensko torbico in dežnik. Velika je približno 160 cm,  normalne postave, ima svetlo rjave valovite lase, nosi zlate uhane. Od doma je odšla brez očal, ki jih sicer nosi. Iskalna akcija se je začela včeraj, nadaljuje se danes zjutraj. 

Trenutno poteka iskalna akcija v Brežicah in okolici, v iskanje pa so poleg policistov vključeni tudi vodniki reševalnih psov, gasilci (tudi s čolnom na reki Savi) in prostovoljci. 

Informacije, ki bi lahko pomagale najti pogrešano Marijo Trebušak, prosimo sporočite na interventno številko policije 113, anonimni telefon policije 080 1200 ali policijsko postajo Brežice na telefon (07) 466 03 00.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.