Slovenija
7187 ogledov

Pogrešani dve 12-letnici, ste ju videli?

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Ker mladostnic z doslej izvedenimi ukrepi niso našli, policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih, to sporočijo policistom.

Svojci pogrešajo dve mladi dekleti, 12-letno Aido Ivano Lapuh in Lariso Kuprivec. Obe sta suhe postave in srednje rasti. Nazadnje so ju videli skupaj danes zjutraj na območju Bežigrada, zato je mogoče, da se mladostnici nahajata skupaj, so sporočili iz Policijske postaje Ljubljana Bežigrad.

Aida Ivana Lapuh je visoka okoli 160 centimetrov in je suhe postave. Ima svetlo rjave lase, ki ji segajo čez ramena, v ušesih pa ima zlate uhane. Kako je oblečena ni znano, lahko da ima pri sebi kovček temno vijolične barve s krogi svetlo vijoličnih barv.

Aida Ivana Lapuh | Avtor: PU Ljubljana PU Ljubljana
Larisa Kuprivec je visoka 152 centimetrov in je prav tako suhe postave. Ima svetle lase, malenkost čez ramena, oblečena pa je v črn širok pulover, modre jeans hlače in sive superge znamke Adidas. Lahko da ima pri sebi manjši črn nahrbtnik in večji pohodni nahrbtnik črno-sive barve.

Larisa Kuprivec | Avtor: PU Ljubljana PU Ljubljana
Ker mladostnic z doslej izvedenimi ukrepi niso našli, policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih, to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na 01 589 60 00 oz. pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:50 13.junij 2023.

    Starši so prepričani, da so svoje delo opravili, tudi brez primerne vzgoje !

  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 22:21 12.junij 2023.

    Upam, da se jima ni kaj zgodilo.