Slovenija
16683 ogledov

Pogrešano Italijanko pri nas našli mrtvo

Zaječar policija Facebook
Policija je vest potrdila.

Pogrešano 56-letno državljanko Italije so danes popoldne našli mrtvo na območju zaselka Pristavo v Goriških brdih. Po do sedaj zbranih ugotovitvah smrt pogrešane ni bila posledica kaznivega dejanja, policisti pa bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Včeraj potrjena smrt moškega

Policisti so bili, kot smo poročali, medtem včeraj obveščeni, da so na obrežju Save na območju Tomačevega našli mrtvega moškega.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so moškega našli nekaj sto metrov od bivališča, ki ga je imel na obrežju reke. Po prvih podatkih se nakazuje, da bi bila smrt lahko posledica poplav. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo v Ljubljani.

Pogrešne Nizozemce locirali

Vseh pet nizozemskih državljanov, ki so jih medtem pogrešali včeraj, pa so našli, je potrdilo nizozemsko zunanje ministrstvo. Po poročanju nizozemske televizije NOS je ministrstvo z vsemi že vzpostavilo stik.

Da je po poplavah v Sloveniji pogrešanih pet Nizozemcev, je v soboto poročalo več nizozemskih medijev. Predstavnik nizozemskega zunanjega ministrstva je za nizozemsko radiotelevizijo NOS sporočil, da v Sloveniji pogrešajo pet Nizozemcev. Sicer ni znal pojasniti, ali so morda le nedosegljivi ali gre za druge okoliščine. 

poplave Slovenija Mrtev moški v Ljubljani četrta žrtev vremenskih ujm? policija Tragično Slovenija Pogrešanega Tilna – iskali so ga od 15. julija – našli mrtvega

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.