Slovenija
25 ogledov

Pojutrišnjem ustanovitev "vlade v senci"

Zoran Janković Saša Despot
S prvim marcem bodo postavili "vlado v senci", ki bo obravnavala za državo pomembna vprašanja, je povedal Janković. Svojo odločitev, ali bo vnovič kandidiral za ljubljanskega župana, pa bo najprej sporočil svoji stranki.

S prvim marcem bodo postavili "vlado v senci", ki bo obravnavala za državo pomembna vprašanja, je povedal predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković. Ves čas imajo le eno izhodišče, kar pomeni podporo predlogom, dobrim za državo. Med drugim je napovedal podporo poroštvu za Teš 6, istočasno pa bodo zahtevali odgovornost za sporna dejanja vodstev.

O odločitvi za kandidaturo bo najprej seznanil stranko

Janković javnosti ni hotel seznaniti z odločitvijo, ali bo kandidiral na županskih volitvah v Ljubljani. Po njegovem je prav, da to najprej izve svet stranke, ki se bo sešel v sredo, istega dne pa bo to sporočil tudi medijem. Tudi če se bo za kandidaturo odločil, je prepričan, da bo Pozitivna Slovenija vsak dan močnejša in da se razmerja v stranki ne bodo spremenila. "Ne vem, zakaj bi moral biti predsednik stranke poslanec oziroma zakaj ne bi smel biti," je dejal.

Sicer ne glede na odločitev o kandidaturi Janković uživa polno podporo poslanske skupine in bo v vsakem primeru ostal predsednik stranke, zagotavlja poslanec Pozitivne Slovenije Roman Jakič. Sam je Jankoviću že pred časom svetoval, naj se na županske volitve poda.

Komentarjev 9
  • privat 19:47 29.februar 2012.

    kaka scena....kaka blemaža..Kaj nimajo ti ljudje za kruh da se morajo toliko sramotit

  • Stolp 11:14 29.februar 2012.

    Naj gre na županske volitve, naj ima svoj feud Ljubljano(konec koncev ni bilo vse tako slabo pod nejgovim županovanjem) pa naj da na državni ravni mir!

  • izvedenec 05:40 29.februar 2012.

    L. Udeta bi lako bilo sram, kot bivši ustavni sodnik se politično udejstvuje pri neverodostojni osebi, ki ima ogromno dolga do Davčne uprave