Slovenija
100 ogledov

Poletno vreme bo vztrajalo tudi v avgustu

turizem plaža morje Shutterstock
Vreme bo vse do konca meseca in v avgustu služilo dopustnikom. Ne bo niti prevroče niti premokro.

Danes in jutri bo precej jasno. V gorskem svetu bo čez dan občasno nekaj kopaste oblačnosti, jutri popoldne lahko v Julijskih Alpah nastane kakšna nevihta. Na Primorskem bo jutri zjutraj pihala šibka burja.

Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16, na Primorskem okoli 18, najvišje dnevne od 26 do 30, na Primorskem do 33 stopinj Celzija.

Konec tedna lahko osveži kakšna nevihta

Sončno bo tudi v petek in soboto. V severni Sloveniji bodo lahko popoldne ali proti večeru možne posamezne nevihte. "Kakšne večje spremembe ni videti. Lahko pa nastane kakšna nevihta, prav tako v petek in soboto," nam je dejal dežurni meteorolog na Agenciji RS za okolje Andrej Pečenko.

Prihodnji teden stabilno vreme

Podobno vreme bo tudi v začetku prihodnjega tedna. "V začetku tedna ni na vidiku nobene izrazite spremembe. Ohladitev ni videti, prav tako ne dežja. Kot kaže, bo vreme stabilno. Ne bo pa prevroče. Na morju bo čez 30, medtem ko bo v notranjosti do 30 stopinj. Jutra bodo še vedno sveža."

Do sredine avgusta lepo vreme

Kot nam je še povedal Pečenko, vročinskega vala za zdaj ni na vidiku. "Lahko se zgodi, da se bo ponekod segrelo tudi nad 30 stopinj." Bomo pa v podobnem vremenu, kot ga imamo trenutno, uživali tudi v avgustu.

Komentarjev 1
  • Maxximus 22:16 22.julij 2013.

    Zdaj mam pa tega Pečenkota in ostalih "vremenarjev" počasi zadosti!!! Gamad jedna...To je del objave 17.7.2013: Kot nam je še povedal Pečenko, vročinskega vala za zdaj ni na vidiku.... A danes, 22.7.2013, samo 5 dni kasneje nam serjejo po glavi ...prikaži več z vročinskim valom in podobno...Na tej strani http://www.vreme.us/vreme-15-dni.htmlssso pa par dni nazaj za obdobje med 28.7.213 in 2.8.2013 napovedovali ohladitve med 23 in 25 stopinj celzija! Pa pizda no...pri vsej tej tehniki in satelitih še vedno gledamo v nebo, mater! Gamad nesposobna! Mogo sem,no...:)