Slovenija
3228 ogledov

Iščejo nesramnega voznika, ki je z nenadnim zaviranjem povzročil nesrečo

Policija Gregor Prebil
Ljubljanski prometni policisti obravnavajo prometno nesrečo na primorski avtocesti pri Vrhniki v smeri proti Kopru, do katere je prišlo v četrtek ob 20.20 zaradi nenadnega zaviranja neznanega voznika osebnega vozila BMW, serije 3, bele ali sive barve. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, sta v nesreči dve osebi utrpeli telesne poškodbe.

Po do zdaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik osebnega vozila Peugeot vozil po desnem prometnem pasu od Vrhnike proti Logatcu. Po levem ga je prehitevala voznica osebnega vozila clio. Med prehitevanjem je za njo po levem prometnem pasu pripeljal neznani voznik osebnega vozila BMW in ji prižgal dolge luči.

Voznica je prehitela voznika Peugeota in pravilno zapeljala na desni pas. Neznani voznik BMW pa je nato prehitel obe vozili, zapeljal na desni prometni pas pred clia in nenadoma zavrl. Voznica clia je zato naglo zavila v desno na pas za počasna vozila in pri tem trčila v neznano tovorno vozilo. Pri tem jo je odbilo v levo preko srednjega pasu na prehitevalni pas. Ravno v tem trenutku je po prehitevalnem pasu pravilno pripeljal voznik osebnega vozila golf, pri čemer je prišlo do trčenja.

Neznani voznik BMW in neznano tovorno vozilo sta odpeljala naprej. Voznica clia in voznik golfa sta v nesreči utrpela telesne poškodbe, so sporočili s policijske postaje Ljubljana. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo voznika BMW in vse, ki bi imeli koristne informacije o nesreči, da to sporočijo na interventno številko 113 ali postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583 88 20.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • borut08 18:30 30.november 2018.

    Mafija v modrem isce nesramnega voznika ne isce pa krivce oz.lopovske elite,ki prisesani na drzavne jasli kradejo nas denar,ker so v sluzbi gnile drzave oz.politike in drugih elit ter kapitala.

  • tomislav 15:09 30.november 2018.

    Budala Ma Wolan

  • Bananarepublika 14:15 30.november 2018.

    Če se bo po prehitovalnem pasu prehitevalo z 100 km/h, je zmotno mišljenje, da se take objesnosti ne bodo nadaljevale.