Slovenija > Črna kronika
102 ogledov

Policija objavila podatke voznika Petrolove cisterne

Stanko Brajer policija.si
Voznika tovornega vozila s cisterno, ki je bil vpleten v hudo prometno nesrečo na primorski avtocesti, v kateri so umrli štirje romunski državljani, policija še vedno išče.

"V nadaljevanju vam posredujem podatke o pogrešani osebi in naprošam za objavo," piše Maja Ciperle Adlešič, tako kot vedno v primeru pogrešanih oseb.

Tokrat gre za moškega, o katerem je te dni slišala malodane vsa država, za voznika tovornega vozila s cisterno, ki je bil vpleten v hudo prometno nesrečo na primorski avtocesti.

Podrobnosti nesreče: Romunska voznika sta se ustavila nenadoma

Policija išče 50-letnega Stanka Brajerja iz Trebelnega. "Stanko je visok okoli 180 cm, bolj okroglega obraza, nosi očala, krajših temnejših las. Po zadnjih informacijah je bil oblečen v sivo majico, svetlo modre hlače, obute je imel natikače," ga opišejo v policijskem sporočilu.

Okrepljeno iskanje

Dodajo še, da je bil nazadnje opažen na mestu prometne nesreče na avtocesti pri kraju Lom, nato pa je odšel neznano kam. Policija ga išče že vse od ponedeljka, včeraj so iskalno akcijo okrepili, iskali so ga tudi s helikopterjem.

"Iskalna akcija še poteka, z iskanjem bomo nadaljevali tudi danes, območje smo preletavali s helikopterjem, z uporabo termovizije, se pravi, iskali smo izvore toplote, vendar neuspešno. Helikopter je pregledal območje ob železnici in avtomobilski cesti, gre pa za izjemno zahtevno območje, gozdnato območje, kjer je pogled s ptičje perspektive zelo otežen," je iskanje pogrešanega včeraj opisal policijski inšpektor Farik Hodžič in dodal, da ga išče trideset policistov.

Voznika tovornega vozila je pozval, da se sam javi policiji, kjer mu bodo v prvi vrsti ponudili strokovno pomoč.

 

Komentarjev 7
  • Zoran Highlander 15:31 16.julij 2015.

    Tud jaz sem pomislil takoj na to možnost.

  • AlexG 00:01 16.julij 2015.

    Verjeli ali ne, sem v stotinki to pomislil tudi jaz čim sem zasledil, da gre za tožilca.

  • Avatar Michel Franco HD
    Michel Franco HD 19:11 15.julij 2015.

    Marjan Bizilj Ob včerajšnji nesreči na primorski avtocesti se zastavlja kopica vprašanj, na katere še ni bilo podanih odgovorov.Je bil varnostni trikotnik za vozilom dacia sploh postavljen? Če je bil postavljen, ali je bil na vidnem mestu? Je ...prikaži več vozilo dacia imelo vklopljene vse štiri smernike? Ima višji državni tožilec Romunije tudi v Sloveniji imuniteto? Bo voznik golfa prejel kazen zaradi parkiranja na mestu, kjer to ni dovoljeno? Ali bo voznik golfa ovaden zaradi povzročitve splošne nevarnosti? Je bilo ugotovljeno, ali sta bila romunska voznika v obeh osebnih vozilih trezna? Kaj so posnele kamere DARS-a? Zakaj sta se voznika osebnih vozil ustavila na pasu za počasna vozila? Koliko pred trkom sta se vozili sploh ustavili?Mar ni v ozadju zgodbe morebiten mafijski obračun z namenom odstranitve motečega tožilca? Ali je bil voznik tovornjaka ugrabljen? Zakaj policija molči nekatere podrobnosti? Kaj so povedali preživeli Romuni?Možen je tudi atentat. Nena