Slovenija
2540 ogledov

Policija prosi za pomoč

Ne uporabljaj Twitter/Temida
Policisti iščejo očividce dveh nesreč.

Prva prometna nesreča se je zgodila v petek okoli 18. ure na Dunajski cesti v Ljubljani, ko je voznica odvzela prednost peški na prehodu za pešce in trčila vanjo. Druga pa se je zgodila v nedeljo nekaj pred 20. uro na cesti od Šujice proti Polhovem Gradcu v naselju Gabrje, ko je voznik osebnega vozila trčil v kolesarko.

Potem ko je voznica osebnega vozila temnejše barve v petek zvečer trčila v peško, ji je ponudila pomoč, nato pa kraj zapustila. A policisti za razjasnitev okoliščin prometne nesreče prosijo vse, ki bi imeli informacije o nesreči, naj to sporočijo na telefonsko številko 113 ali policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na telefonsko številko 01 589 60 00. Lahko pa to sporočijo tudi anonimno na 080 1200. Prav tako pozivajo neznano voznico, naj pokliče na eno od teh številk ali pa se zglasi na policijski postaji Ljubljana Bežigrad.

V nedeljski prometni nesreči pa je voznik kolesarko nepravilno prehitel, trčil v njo in jo hudo poškodoval. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana, njeno življenje pa ni ogroženo. Voznik je po nesreči odpeljal v smeri Polhovega Gradca, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti pozivajo vse, ki bi imeli koristne informacije o prometni nesreči, naj to sporočijo na številko 113, ali postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20, lahko tudi anonimno na 080 1200. Prav tako pozivajo voznika, ki je bil udeležen v nesreči, naj pokliče na eno izmed navedenih številk ali pa se zglasi na postaji prometne policije Ljubljana.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.