Slovenija
33 ogledov

Policijska kosilnica za pet tisočakov

Spletna stran policist.si je objavila novico o kosilnici. (Foto: policist.si) Žurnal24 main
Na spletni strani policist.si se je pojavila fotografija nove kosilnice BCS Matra103, za katero naj bi policija odštela kar pet tisoč evrov.

Policijska akademija v Tacnu ima novo kosilnico. Kot piše na spletnem forumu policist.si, naj bi zanjo odšteli kar pet tisočakov. Kot na forumu policist.si piše uporabnik grom, ki je novico o "novem službenem vozilu prinesel", gre za novo orodje tacenskega vrtnarja.

Z vprašanjem, koliko je pridobitev stala, smo se obrnili tudi na Policijo. Potrdili so nam, da so kosilnico kupili, več podatkov o nakupu pa so nam obljubili za jutri.

Kje se varčuje in kje ne
Komentarji policistov o novem nakupu so zelo ostri. Uporabnik FFP je denimo napisal: "Tipičen primer 'varčevanja' v policiji. Nova kosilnica je bolj pomembna kot denar za papir na postajah." Uporabnik Milč meni: "Koliko je ta superkosilnica v Tacnu uporabna in potrebna, ne vem, po mojem je dosti bolj uporabna na kakšnem golf igrišču. Mislim, da se bo hitro pokvarila in šla v odpis, končala pa bo verjetno na kakem golfišču. Samo ugibam."

Uporabnik bozo67 je opozoril na težave svoje policijske postaje, in sicer: "Mi smo dali našo marico ... Popravljam! Vzeli so nam marico, ker smo jo preveč čuvali in smo bili zato kaznovani z marico z več kilometri in popolnoma uničeno notranjostjo, katere pa še sploh nismo videli, saj je tako uničena, da se je ne da uporabljati ter je odšla direktno na popravilo. Po trenutni politiki jo dobimo s popravila nekega dne ali pa sploh nikoli. Celo naš vzdrževalec, ki ima zelo dober želodec, je izjavil, da smo dobili nekaj groznega, podobnega marici (mislim, da je prišlo iz PU NM)."

Naložba pred zimo se zdi neupravičena uporabniku kadetu, ki je zapisal: "Tole sploh ni smešno, ampak prej žalostno, če samo pomislimo, da bi nam bilo za ta denar lahko čez zimo vsem toplo v ušesa in to zelo toplo. Tacenski vrtnar bi pa tudi brez te kosilnice lahko še naprej opravljal svoje delo, kot ga je tudi do zdaj. Je pa res, da ventilatorje od zdaj naprej ne bo več tako zelo motil hrup stare kosilnice."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.