Slovenija
27 ogledov

Policista kar v klanec navzgor

(Foto: bralec Bojan) Žurnal24 main
Na nas se je obrnil bralec, ki sta ga dva predstavnika mož v modrem pozitivno presenetila. "Lepo, da še obstajajo policisti, ki so pripravljeni zavihati rokave in pomagati," je pripisal.

Našega bralca Bojana je navdušilo naslednje dejanje mož v modrem: "Na začetku Dunajske ceste v Ljubljani, pred gospodarskim razstaviščem v smeri Črnuč sem videl najprej policijsko vozilo, takoj za tem vozilom pa nevozen Renault Twingo, ki sta ga dva policista rinila proti avtobusni postaji. In da se razumemo, to je odsek, kjer je celo malo klanca navzgor," nam je napisal in dodal, da ga je tovrstna pomoč policistov še posebej presenetila, ker je imelo njegovo dekle pred nedavnim s policisjko patruljo ravno nasprotno izkušnjo.

Ko ji je namreč sredi ceste zmanjkalo goriva, je s pomočjo nekega mimoidočega poskušala avto zriniti na pločnik. "Medtem ko sta s skupnimi močmi rinila avtomobil dol s ceste, se je za njima ustavila patrulja (seveda z lučkami) in namesto da bi ji pomagali, so začeli groziti z raznoraznimi kaznimi," še dodaja.

Za konec lahko le pritrdimo njegovi sklepni misli: "Lepo, da še obstajajo policisti, ki so pripravljeni zavihati rokave in pomagati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.