Slovenija
1439 ogledov

Policista moškemu rešila življenje

Policija uniforma policist Saša Despot
Moškega so pristojne službe odpeljale v bolnišnico.

Včeraj, nekaj pred 10. uro, so bili brežiški policisti obveščeni o nenavadnem in motečem obnašanju moškega na železniški postaji v Brežicah, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Ob prihodu policistov na kraj dogodka se je moški nahajal ob železniških tirih. Ko je opazil vlak, ki se je približeval iz smeri Krškega, je poskušal skočiti na tire, kar sta mu policista v zadnjem trenutku preprečila.

Prijela sta ga za roke in podrla na tla ter zadržala do prihoda reševalcev, ki so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, so še sporočili s PU Novo mesto.

Policisti se večkrat znajdejo v podobnih situacijah, ko gre za življenje in smrt. Policija je v torek na prireditvi na Policijski akademiji v Tacnu počastila pogumne policiste in policistke ter občane in občanke z medaljami za njihovo požrtvovalnost in hrabrost. Medaljo je prejeli 56 aktivnih policistov ter 21 občanov. Več o tem si lahko preberete tukaj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.