Slovenija
24 ogledov

Policisti in vojaki urijo skrajneže?

Kdaj bosta lahko policiji sodelovali bolj učinkovito? Žurnal24 main
Skupina slovenskih policistov in vojakov uri desničarske skrajneže, so prepričane tuje obveščevalne službe.

Kot je poročala Pop TV, so tuje obveščevalne službe slovenskim organom posredovale podatke, da naj bi 15 slovenskih policistov in vojakov urilo desničarske skrajneže.

Pristojni so ugotovili, da policisti in vojaki, ki se družijo s skrajnimi desničarskimi skupinami, ne počnejo nič nezakonitega. 

Z ministrstva za obrambo so sporočili, da niso ugotovili, da bi kdo od njihovih pripadnikov sodeloval pri kaznivih dejanjih, ki bi se preganjala v skladu s kazenskim zakonikom. Sodelovanje v skrajnih skupinah namreč ni nezakonito. Edina sankcija je, da vojaku zaradi varnostnega zadržka ne podaljšajo pogodbe za službo v Slovenski vojski, je še poročala Pop TV.

Tudi na policiji nimajo podatkov o tem, da bi kateri od policistov sodeloval pri urjenju desničarjev.

Komentarjev 4
  • max 13:23 05.november 2011.

    Žurnalček pojdi do psihiatra in mu tole kar si napisal povej. Ti garantiram da boš urgentno sprejet v umobolnico.

  • privat 19:53 03.november 2011.

    ne samo da jih urijo...jih zaposlujejo in hranijo..!! Zakaj?? Nekaj se pripravlja??

  • Žurnalček 21:57 02.november 2011.

    nadaljevanje : 11 dnevni, pardon v 10 dnevni vojni in ih absolutno militantneže in veterane ne potrebuje več. Vsi policijsko vojaški uslužbenci , ki so urili te budale , naj momentalno dobijo odpoved in to zaradi izdajanja policijsko -vojnih tajen ...prikaži več nepooblaščenim osebam ,iz segmenta načini urjenja in postopki delovanja !!! TAKOJŠNJA ODPOVED. A bi radi da jj naredi VOJAŠKI PUČ , predno ga bomo na volitvah , njega in vojaške PTS-ovce dokončno spravili i v ropotarnico zgodovine !