Slovenija
44 ogledov

Policisti na Debelem rtiču brez milosti pišejo kazni

Parkiranje na cesti PU Koper
V sredo so kazni zaradi parkiranja na cesti napisali 31 voznikom. Do konca meseca bodo nadzor opravili vsak dan.

Koprski policisti so v sredo ponovno izvedli poostren nadzor nad nepravilnim parkiranjem na cesti pri Debelem rtiču. Skupaj so izdali 31 obvestil o prekrških zaradi nepravilnega parkiranja, in sicer tako tujim kot tudi domačim kršiteljem, ki niso spoštovali prometnih predpisov.

Do konca meseca bodo nadzor nad nepravilnim parkiranjem na Debelem rtiču opravljali vsak dan. Vse, ki tam parkirajo, opozarjajo, da v tem primeru ne gre le za kršenje cestno-prometnih predpisov, temveč tudi in predvsem za nevarno početje. S tem, da parkirajo na cestišču, namreč ogrožajo varnost vseh udeležencev v cestnem prometu, tako voznikov osebnih vozil in motorjev kot tudi kolesarjev in pešcev, pravijo policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 22
  • sintesi 20:06 14.avgust 2015.

    super, eden manj, manj gužve okoli jezera.....kje pa na kasirajo parkiranja, pojdi v Avstrijo boš plačal parkiranje pa še kopanje

  • korli 16:10 14.avgust 2015.

    v tej gnili državi,banda policajska sam kasira,če je treba komu pomagat jih pa ni nikjer

  • h3o 14:37 14.avgust 2015.

    iz slike je lepo vidno, da so patroni, ki so tako parkirali vozilo, silijo druge voznike v prekršek! kar poglejte, da mora voznik osebnega avtomobila peljati preko polne črte! Ta fotografija bi spadala na spletno stran www.debili.si!