Slovenija
12 ogledov

Policisti ovirali Slovensko cesto

Včeraj popoldan so ob prometni konici policisti na Slovenski cesti storili cel k Žurnal24 main
Včeraj popoldan so ob prometni konici policisti na Slovenski cesti storili cel kup prekrškov in odhiteli na pošto, nam je sporočil bralec. Razlog je bil sprožen alarm, odgovarja Adlešičeva.

"Fotografije prikazujejo včerajšnje stanje pred pošto nasproti Name na Slovenski cesti. Policisti so storili cel kup prekrškov, med katerimi lahko izpostavim oviranje prometa na pasu za avtobus, napačno stran vožnje, dvakratno prečkanje dvojne polne črte, parkiranje brez intervencijskih luči ..." nam je sporočil neimenovani bralec. "Le kaj so počeli na pošti?" se še sprašuje bralec.

Običajen postopek
Odgovor na vprašanje smo dobili na PU Ljubljana. "Na pošti se je v torek okoli 14. ure sprožil alarm, zaradi česar smo na kraj dogodka napotili več policijskih patrulj. V takih primerih policisti nimajo prižganih luči in se kraju približajo na diskreten način. Na srečo se je alarm sprožil po nesreči," je zatrdila Maja Adlešič.

ZVCP ima po navedbah Adlešičeve posebno določilo, ki policisti ob opravljanju nujnih nalog dovoljuje parkiranje na mestih, kjer je to sicer prepovedano. "Omenjeni dogodek ni imel nikakršne zveze s stavko, saj morajo policisti v primeru ogrožanja življenja, ljudi in premoženja posredovati takoj in dosledno opraviti vse naloge," je še poudarila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.