Slovenija
1426 ogledov

Policisti potrkali na vrata 60-letnika, nato niso mogli verjeti svojim očem

Zaseg orožja v Sevnici PU Novo mesto
Sevniški policisti so med hišno preiskavo zasegli orožje in večjo količino različnih eksplozivnih snovi. Zoper 60-letnega osumljenca z območja Krškega bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Med hišno preiskavo, v kateri so poleg sevniških policistov sodelovali tudi bombni tehniki specialne enote policije in vodnik službenega psa, so našli in zasegli dve puški z nameščenim daljnogledom in dušilcem zvoka, nabojnike, več nabojev, vžigalnik, detonatorje in večjo količino različnih eksplozivnih zmesi.

Kriminalisti PU Novo mesto bodo opravili kategorizacijo orožja in nabojev, eksplozivne snovi pa so prevzeli bombni tehniki. Policisti bodo po zaključeni preiskavi zoper 60-letnega osumljenca na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva.

Zaseg orožja v Sevnici | Avtor: PU Novo mesto PU Novo mesto
dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Kmodri 13:42 13.december 2023.

    Je sledil velikemu svečeniku vodje sekte SDS, Princu Teme, ki je pozival k oboroževanju in državljanski vojni! Vse za restavracijo domobranstva in vpoztavite absolutne teokracijo po vzoru Vatikana!

  • Ender3 10:23 13.december 2023.

    Vodja Janez bi zatrdil, da je vse legalno vse dokler ga ne odkrije policija. Verjetno je imel lastnik dobre namene..