Slovenija
131 ogledov

Policisti preiskovali Inbox

preiskava policija Inbox
1/10
Žurnal24 main
V noči na nedeljo so policisti prekinili zabavo v ljubljanskem klubu Inbox in preiskovali obiskovalce.

Policisti so prišli v lokal Inbox v noči na nedeljo, točneje ob pol enih zjutraj. Takrat je nastopala newyorška diva Barbara Tucker, policisti pa so sprekinili zabavo ravno v trenutku, ko je program vodila Živa Vadnov. Prižgali so luči, ugasnili glasbo, nakar so pričeli popisovati obiskovalce. Po naših virih so popisovali izključno "razcapane" oziroma sumljive ljudi, urejene in VIP obiskovalce pa so pustili pri miru.

Polovica policistov je bila specialcev s polno opremo, polovica pa so bili navadni uniformirani. Policisti, ki so lokal preiskovali petnajst minut, so po vsej verjetnosti iskali drogo, nikogar pa niso pretipali, prav tako nikogar odpeljali. Lokal so zapustili petnajst minut do ene ure zjutraj, zabava pa se je nadaljevala.

Direktor podjetja ELITE KLUB, ki je lastnik Inboxa, Brane Kostadinov je za zurnal24.si povedal, da je šlo za navadno kontrolo. Policija naj bi izvajala nov način kontrole, tovrsten nadzor pa se je v njihovem lokalu zgodil prvič. Več podrobnosti o samem dogodku ni želel razkriti.

Tiskovni predstavnik ljubljanske policije uprave Vinko Stojnšek je povedal, da so ljubljanski policisti izvajali naloge s področja javne varnosti v gostinskih lokalih na območju Ljubljane. V času nadzora so ugotavljali kršitve s področja določil zakona o varstvu javnega reda in miru, o omejevanju porabe alkohola, nadzora nad upoštevanjem predpisov porabe tobačnih izdelkov in nad izvajanjem predpisi "hora legalis" ter zakona o zasebnem varovanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.