Slovenija
39 ogledov

Policisti z glavo na zabavo

1/13
Žurnal24 main
V Novi Gorici so se tamkajšnji policisti pridružili projektu Z glavo na zabavo. Poleg številnih nasvetov v povezavi s prometom so obiskovalcem predstavili tudi svoj poklic.

Policisti s Policijske uprave (PU) Nova Gorica so danes vsem obiskovalcem prireditve Z glavo na zabavo svetovali glede varnosti v prometu, opozarjali na nevarnost prehitre in neprevidne vožnje ter neupoštevanje predpisov,.. Poleg tega so predstavili rešitve, s katerimi lahko bolje poskrbimo za svojo varnost in varnost svojega premoženja, predstavili njihov poklic ter delili zloženke s preventivnimi nasveti z različnih področij policijskega dela.

"Tudi v okviru letošnje preventivne prireditve je bila naša stojnica, na kateri smo obiskovalcem lahko podali različne preventivne nasvete, dobro obiskana," je povedal vodja policijskega okoliša Robert Horvat iz Policijske postaje Nova Gorica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.