Slovenija
1655 ogledov

Policistki na nujni vožnji plačilni nalog zaradi nesreče

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Policistka na nujni intervenciji v Ljubljani trčila v vozilo.

* Fotografija je simbolična

V Ljubljani sta v soboto zvečer trčili osebno in policijsko vozilo. Nesrečo je povzročila policistka, ki je na poti na nujno intervencijo zapeljala v križišče pri rdeči luči, pri tem pa spregledala voznika, ki je vozil naravnost pri zeleni luči. Policistki, ki se je v nesreči lažje poškodovala, so izdali plačilni nalog.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je do prometne nesreče prišlo v soboto nekaj pred 21. uro v križišču Dunajske ceste in Posavskega ulice.

Ob ogledu kraja dogodka so ugotovili, da sta se policista odzvala na nujno intervencijo, pri čemer je policistka vozila službeno vozilo s prižgano modro lučjo in zvočnimi signali.

Ko je zapeljala v križišče pri rdeči luči, je spregledala voznika, ki je vozil naravnost po Dunajski cesti in v križišče zapeljal pri zeleni luči na semaforju.

V trčenju se je policistka lažje poškodovala in so jo s kraja odpeljali z reševalnim vozilom. Izdali so ji plačilni nalog.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Grof 15:10 19.november 2023.

    Policistka, baje Đurićka, na testni vožnji, na vse kriple si prizadeva, da bi se nekako privlekla v policijske vrste, z namenom, postati po padcu Goloba, ministrica za NZ, a ji bo ratalo, ....?