Slovenija
1609 ogledov

Policistom ušla povzročitelj in udeleženec nesreče

Policijska ura Profimedia
Voznik skuterja je trčil v dve vozili in pobegnil. S kraja je odpeljal tudi drugi udeleženi voznik. Policisti bi radi zadevi prišli do dna.

V petek nekaj minut po 19. uri je v križišču Ljubljanske in Rojske ceste v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila.

V navedeno križišče je pripeljal voznik belega skuterja, v nasprotni smeri je peljalo službeno vozilo policije, voznik osebnega vozila rdeče barve pa je stal pred semaforjem, na katerem je gorela rdeča luč. Voznik skuterja je v križišče pripeljal z neprilagojeno hitrostjo in nato naglo spremenil smer vožnje ter zato trčil v voznika rdečega osebnega vozila pred semaforjem.

Voznik skuterja je padel, nato pa se takoj pobral in odpeljal s kraja nesreče, med tem pa trčil še v službeno vozilo policije. Policistom voznika skuterja ni uspelo izslediti, med tem pa je s kraja odpeljal tudi voznik rdečega osebnega vozila. 

Policisti prosijo voznika rdečega vozila, da se zglasi na Postajo prometne policije Ljubljana, Grič 56 ali pokliče na telefonsko številko 01/583 88 20 ali 113. Prav tako prosijo za informacije vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku skuterja. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 3
  • Idioti 11:58 31.marec 2024.

    Včeraj , sobota ura 15.30-40 h Medno , omejitev 60 , prehod za pešce , polna črta , beli avto prehiteva kolono , pred mostom zavije nazaj in po mostu, zopet čez polno črto prehiteva , službeno bi rekli v ...prikaži več škarje , se po prehitevanju vrne nazaj pri spomeniku in naleti na MARICO ki je stala na dovozu ceste , takoj za spomenikom . Jaz se začnem v busu smejati , kako je vsekal na ta plave , policaji so pa zgleda drkal na mobitel in nič videli !

  • Idioti 11:52 31.marec 2024.

    Mopedist , republiški te imajo v pesti , pridi sam na PP , mogoče boš imel pri sodniku mal popusta ! Končal boš pa bodi 100% prepričan pred njim !

  • ico8 10:12 31.marec 2024.

    Hehehe, vozila so bila verjetno brez tablic ali pa policaji slepi, mogoce igra tudi IQ kaksno vlogo…