Slovenija
25 ogledov

Policistu grozil z ubojem

Na PU Slovenj Gradec so dejali, da naj bi bil storilec povratnik. Že nekajkrat m Žurnal24 main
Stari znanec policije. Štiriindvajsetletnik napadel najprej policista, nato pa svojo mater.

“Stari znanec policije je grozil najprej enemu izmed naših policistov, da ga bo ubil, pozneje pa je odšel do svoje mame, pri kateri je grožnje nadaljeval,” je za Žurnal24 povedal Peter Pungartnik s Policijske uprave (PU) Slovenj Gradec.

Hotel je zažgati sobo
Policija je prejšnji teden namreč obravnavala 24-letnega moškega iz Slovenj Gradca (neuradno smo izvedeli, da naj bi imel že nekaj časa težave z drogo), ki je napadel 33-letnega policista, ko je ta v prostem času spremljal svojo hčer iz osnovne šole. Policistu naj bi grozil s kovinsko palico in večkrat zamahnil proti njemu.

Ko je ugotovil, da nima možnosti, je pobegnil proti domu,”
je dodal Pungartnik. Tam je osumljeni grozil tudi svoji materi in od nje zahteval denar. Ker mu ga ta ni hotela dati, je v sobi zažgal kup papirja; s požigom stanovanja se je želel materi, s katero je že nekaj let v sporu, maščevati.

“Ogenj so pogasili policisti, ki so prišli na kraj dogodka. Štiriindvajsetletnik je bil odpeljan na pridržanje, preiskovalni sodnik pa je zanj odredil pripor,”
so še povedali na PU Slovenj Gradec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.