Slovenija
20 ogledov

Polne roke dela

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
V Murski Soboti psa pobila kokoši, na območju Celja neznanca drzno kradla.

V petek popoldne so celjski policisti obravnavali dve drzni tatvini. Prvo v Vinski Gori in drugo na Vranskem. Dva moška najprej v Vinski Gori pri plačevanju kupljenih izdelkov odrinila trgovko od blagajne in iz blagajne ukradla dobrih 900 evrov ter pobegnila. Slabo uro kasneje sta na Vranskem, prav tako pri plačilu blaga, odrinila prodajalko in iz blagajne ukradla okoli 500 evrov. Eden od osumljenih je trgovko, ki je hotela tatvino preprečiti, udaril po obrazu. Po dejanju sta pobegnila. 

Dejanja sta v obeh primerih osumljena mlajša moška, ki sta se s kraja odpeljala s temnejšim vozilom karavan izvedbe, po pridobljenih podatkih bi lahko šlo za opel astro starejšega letnika, z ljubljanskimi tablicami, so sporočili iz Policijske uprave Celje.

Tujci nezakonito čez mejo
V Dolenjskem potoku pri Ilirski Bistrici so policisti prijeli štiri tujce, ki so nezakonito prestopili državno mejo med Slovenijo in Hrvaško. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito.

8.000 evrov škode, udeleženca lažje poškodbe
Včeraj se je v Postojni zgodila prometna nesreča, ki jo je povzročil 49-letni Postojnčan. Z osebnim vozilom je zavijal z glavne na stransko cesto, ob tem pa izsilil prednost nasproti vozečemu osebnemu vozilu, ki ga je upravljal 42-letni voznik iz Ilirske Bistrice. Med vozili je prišlo do trčenja, nastalo pa je za okrog 8.000 evrov škode, so sporočili postojnski policisti. Na srečo sta se oba udeleženca v nesreči lažje poškodovala.

Nesreča s pobegom
V večernih urah se je na lokalni cesti Lipsenj–Gorenje Jezero zgodila prometna nesreča s pobegom. 37-letna voznica osebnega avtomobila, doma v okolici Cerknice, je vozila iz smeri Gorenjega Jezera proti Lipsenju, ko ji je v levem preglednem ovinku nasproti nepravilno pripeljal neznani voznik manjšega osebnega vozila. Voznica je, da bi se izognila trčenju, svoje vozilo zapeljala desno, izven vozišča in trčila v obcestni betonski zid. V nesreči se je lažje poškodovala 57-letna sopotnica v vozilu, nastalo pa je za okrog 2.500 evrov škode. Policisti za neznanim voznikom še poizvedujejo.

Psa pobila kokoši
V Motovilcih sta dva nezavarovana psa pokončala sedem kokoši. Kdo je lastnik psov, policisti še ugotavljajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.