Slovenija
30 ogledov

Polovica primorske avtoceste zaprta

1/4
Polovico primorske avtoceste med priključkoma Sežana - zahod in Sežana - vzhod v smeri Gabrka so zaradi del zaprli. Promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste.

Zaradi zapore med Vrhniko in Logatcem v smeri Kopra (1.5km) so bili v dopoldanskih in popoldanskih urah zastoji. Trenutno o zastojih na Prometno- informacijskem centru ne poročajo, ni pa odveč opozoriti na naslednji zapori:
- polovica štajerske avtoceste bo zaprta predvidoma med 19. in 5. uro  zaradi čiščenja in pregleda predorov med Vranskim in Blagovico v smeri Ljubljane; v smeri Ljubljane bo zaprt tudi priključek Trojane, promet bo preusmerjen na vzporedno regionalno cesto,
- na regionalni cesti Dolenja Trebuša - Spodnja Idrija je pri Oblakovem vrhu danes in jutri popolna zapora zaradi rekonstrukcije vozišča.

Stanje na primorski avtocesti: oglejte si galerijo.

Kot smo poročali včeraj, naj bi se promet na primorski avtocesti sprostil 21. oktobra, ko je predviden zaključek štiriletnih obnovitvenih del. Več si lahko preberete v članku V tednu dni konec obnove primorke.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.