Slovenija
19 ogledov

Pomagali ste nam osvežiti portal

zurnal24.si Boštjan Tacol
Z današnjim dnem smo na zurnal24.si uradno zaključili beta fazo portala, kar pomeni, da je večina del na portalu narejena. Seveda se bomo še naprej spreminjali skupaj s trendi, nekaj sprememb pa bomo napravili tudi zaradi vaših predlogov.

Ko smo vas 17. junija, ko smo startali z osveženim portalom, pozvali, da nam pošljite svoja mnenja, zagotovo nismo pričakovali takšnega odziva. Zelo smo zadovoljni, da smo dobili ogromno pohval, pa tudi konstruktivne kritike in konkretne predloge za izboljšavo. Mnoge med njimi smo že ali pa jih še bomo upoštevali in prepričani smo, da smo z vašo pomočjo ustvarili dober portal in da ga bomo z vašo pomočjo še izboljšali.

Nagrajenci

Kot obljubljeno, bodo najboljši predlogi tudi nagrajeni. Čeprav je bila izbira zaradi veliko dobrih predlogov težka, smo vendarle izluščili pet nagrajencev. Prvo nagrado, mp3-predvajalnik, bo dobil bralec Peter, ki je skupaj s kolegi oblikoval najboljši predlog, ostali štirje nagrajenci pa bodo dobili praktične nagrade, to so Žiga, Anže, Toni in bralec z vzdevkom Alpe.

Vsem, ki ste nam poslali pohvale, kritike in predloge, še enkrat hvala.

Polona Movrin
odgovorna urednica portala zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Undertaker 10:29 14.julij 2011.

    Če boste, po vzoru hrvaškega 24sata, en dan v tednu (tam je to sreda) brez reklam, pa malce kvalitetnejše članke objavljali, bo pa žurnalček odličen portal. Oblika je fajn, vsebine pa večinoma pomanjkljive. Pa slovničnih napak je preveč.

  • stalker 19:40 13.julij 2011.

    Vsem, ki ste nam poslali pohvale, kritike in predloge, še enkrat hvala.kritike hahahahha kva so tooo budale jaooooooooooooooo hohooho hahahahah zahvall so se nm k smo jim posiljal kritike pol ni problem vm bom jst se pisu kritike ...prikaži več brez skrbi jim mam na zalogi prva kritikasske mi je slika k objavm komentak ajmo prva kritika jutr ste ze zajebal to je že nepopoln žurnal dobr ajmo recmo da so novise kr uredu sam mene mot k se enkrat k objavm ni moje slike nikjer pa sm jo ze na profiju uploudu pa shranu pa se kr ni ne dela đabe konc slab je ta zurnal ni slike je isto k da nebi delal pou zurnala

  • stalker 19:35 13.julij 2011.

    pomagal tko k objavs en komentar ti pol slike ne pokaze ja tko smo mi kao pomagal lažnivci eni