Slovenija
21 ogledov

Pomoč delodajalcem pri štipendiranju

Študent Nik Rovan
S pomočjo evropskih sredstev do kadrovskih štipendij.

Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA išče delodajalce za sofinanciranje kadrovskih štipendij s pomočjo evropskih sredstev. Javni poziv za študijsko leto 2013/14 bo odprt do konca meseca.

"Predmet javnega poziva je izbor delodajalcev za vključitev v sistem kadrovskega štipendiranja v okviru Regijske štipendijske sheme za Podravje, ki delodajalcem omogoča 50-odstotno sofinanciranje kadrovskih štipendij," so zapisali v sporočilu za javnost.

Prijavijo se lahko delodajalci, ki imajo sedež ali poslovno enoto na območju Podravske regije in ustrezajo pogojem razpisa.

Štipendiste bodo izbrali delodajalci

Na podlagi izkazanih potreb delodajalcev po štipendistih bo Fundacija predvidoma jeseni objavila javni razpis štipendij za prihajajoče študijsko leto, delodajalci pa bodo po zaključenem javnem razpisu štipendij izbrali štipendiste, ki jih bodo štipendirali in po koncu šolanja tudi zaposlili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.