Slovenija
459 ogledov

Ponarejena izjava

"Nikoli nismo podprli programa SJN," zagotavlja izolski podjetnik Aco Kabanica. Žurnal24 main
V glasilu Popovičeve stranke Slovenija je naša se je pojavila izjava podjetja Elta v podporo omenjeni stranki. V podjetju trdijo, da izjava ni njihova in da je ponarejena.
"V reklamnem letaku stranke Slovenija je naša (SJN) je objavljena izjava podjetja Elta. Želimo vas obvestiti, da omenjene izjave v našem podjetju nismo dali in ne stojimo za objavljeno vsebino," je nekaterim izolskim političnim strankam v dopisu zagotovil direktor Elte Aco Kabanica . V glasilu SJN Nadoknadimo zamujeno!, izdanem pred izolskimi občinskimi volitvami, je namreč objavljena izjava zastopnice podjetja Jovanke Kabanica v podporo stranki, ki jo vodi koprski župan Boris Popovič . "Velikokrat smo poslali dopise občini, v katerih smo upravo pozvali oziroma prosili, naj nas sprejme ali vsaj odgovori na naše prošnje, a smo žal zmeraj naleteli na gluha ušesa. In prav to je eden od mnogih razlogov, zakaj podpiram program stranke Slovenija je naša, saj so se izkazali kot poslušni do problemov ostalih občank in občanov," med drugim glasilo navaja Kabanico.

Sporna izjava. © Žurnal24

 
Izjava ni njihova
"Naše podjetje, ki v Izoli deluje že 14 let, se nikoli ni opredeljevalo za nobeno stranko, nikoli nas tudi ni nihče k temu spodbujal ali silil," pravi Aco Kabanica. Kot še pojasni, niso nikoli podprli programa SJN – ne ker bi bil slab, temveč ker se preprosto ne želijo politično izrekati. "Zdelo se nam je potrebno, da opozorimo na to napako v strankarskem glasilu," je še dodal.

Kaj pravijo v SJN
"Nisem več pristojen za izjave. Morali boste počakati do četrtka, ko se vrne podžupan," je dejal Darij Novinec , ki je bil do zdaj zadolžen za stike z javnostmi pri SJN. Prvak stranke Boris Popovič pa se že prejšnje dni ni odzval na naša vprašanja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.