Slovenija
13 ogledov

Ponekod dejavno, drugod ustvarjalno

Med počitnicami bodo na voljo številne dejavnosti, a vse žal ne bodo brezplačne. Žurnal24 main
Zimske počitnice. V Celju bodo športne dejavnosti na voljo brezplačno, v Mariboru cene nizke.

V času zimskih počitnic bodo v Mariboru otrokom na voljo številne športne dejavnosti v Dvorani Tabor in v Pristanu, kjer bodo v dopoldanskem času na razpolago tudi rekviziti za vodno košarko, vaterpolo, deske in vodni črvi. A rekreacija ne bo brezplačna, saj bo zanjo treba odšteti tri evre.

Celje in Ravne brezplačno
Drugače bo v Celju in na Ravnah na Koroškem, kjer otroci ne bodo plačali nič. “Je pa vstop možen do dovoljenega števila obiskovalcev v posameznem športnem objektu oziroma do zapolnitve razpoložljivih sedežev v dvorani,” opozarjajo na celjski občini, kjer pripravljajo tudi ogled lutkovne igrice in otroških filmov.

Na Ptuju brez športa
Na Ptuju sicer ne bo športnih dejavnosti, ustvarjalne delavnice pa pripravljajo v Centru interesnih dejavnosti Ptuj, ki bo odprt vsak dan do 16. ure.

Vsako leto so dobro obiskane tudi delavnice, ki jih pripravlja Zveza prijateljev mladine Maribor. “Poskrbeli bomo tudi za ptice in izdelovali ptičje krmilnice,” pravijo.

Tudi za srednješolce
Na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru pa pripravljajo delavnice tudi za srednješolce. Brezplačno se lahko namreč udeležijo zimske počitniške šole s področij informatike, robotike, energije in elektronike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.