Slovenija
70 ogledov

Ponekod po Sloveniji pobeljeni kraji

Sodra na Dolenjskem neurje.si
Sinoči so marsikje po Sloveniji divjale nevihte, ki so s seboj prinesle sodro.

Kot so napovedovali vremenarji; posamezna slovenska območja so sinoči zajele nevihte, ki so s seboj prinesle tudi sodro in točo. Na Facebook profilu neurje.si so zgovorni posnetki:

Od sobote naprej spet sončno

Vreme po Sloveniji se je po sinočnjih nevihtah umirilo; kot napovedujejo vremenarji na Arsu, bodo danes še nastajale krajevne plohe. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija. Jutri bo sprva pretežno oblačno, predvsem v južni Sloveniji bo še nastalo nekaj ploh. Zapihal bo severni do severovzhodni veter. Popoldne se bo od severa postopno jasnilo.

V petek bo še zmerno do pretežno oblačno, v soboto pa spet večinoma sončno. Takšno vreme se bo nadaljevalo tudi v prihodnjem tednu: "Od sobote do torka bo pri nas sončno in spet precej toplo vreme. V torek zvečer in v noči na sredo kaže na nekaj padavin s prehodno osvežitvijo, a napoved ni zelo zanesljiva in se lahko še spremeni. V sredo in v četrtek bo predvidoma povečini suho vreme," 5- do 10-dnevno napoved sklenejo na Arsu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.