Slovenija
55794 ogledov

Ponekod že snežilo, napovedana prva večja pošiljka snega za večino države

Sneg Profimedia
Danes bo sicer vreme sprva oblačno, ponekod bodo še rahle padavine. Dopoldne se bo zjasnilo na Primorskem, kjer bo pihala zmerna burja, nato pa tudi v notranjosti države. Bolj oblačno bo ostalo ponekod v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 3, na Primorskem od 8 do 12 °C.

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, v alpskih dolinah do -8, ob morju okoli 4, najvišje dnevne od 1 do 5, na Primorskem do 11 °C.

V torek bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. V sredo bo oblačno, popoldne ali zvečer bo začelo snežiti, po nižinah Primorske pa deževati. Burja na Primorskem se bo krepila.

V sredo se bo nad severnim Sredozemljem poglobilo ciklonsko območje, ki bo na vreme pri nas vplivalo še v četrtek. V spodnjih plasteh bo k nam od vzhoda pritekal hladen zrak. Ob koncu tedna bo nad zahodno in jugozahodno Evropo obsežno ciklonsko območje, veter nad nami se bo obračal na južne smeri. Pritekal bo postopno toplejši zrak.

V sredo bo oblačno, popoldne ali zvečer bo pričelo snežiti, po nižinah Primorske pa deževati. Na Primorskem bo zapihala burja. Padavine bodo do četrtka zvečer ponehale. V petek bo predvidoma suho vreme, ob koncu tedna in v začetku novega tedna pa bo verjetnost za padavine spet povečana. Po nižinah bo deževalo.

 

Komentarjev 4
  • reunecor 22:48 30.november 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • riluva 05:08 30.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Tellionela
    Tellionela 23:11 29.november 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com