Slovenija
16 ogledov

Ponoči lahko sneži na Notranjskem

Slovenijo pobelil sneg. Bralka
Po razmeroma toplem koncu tedna nas v noči na torek čakajo padavine in ohladitev. Do pet centimetrov snega lahko morda zapade na Notranjskem. Na srečo bodo v torek dopoldne padavine že ponehale.

Padavine se bodo ponoči pojavljale predvsem v notranjosti Slovenije. Meja sneženja se bo ponoči spustila do nadmorske višine okoli 500 metrov. Na Agenciji RS za okolje so ob tem za zurnal24.si povedali, da se lahko "tu in tam pojavi kakšna snežinka". Do pet centimetrov snega lahko zapade le na Notranjskem.

Po napovedih vremenoslovcev bodo v torek dopoldne padavine ponehale, čez dan pa se bo že delno razjasnilo. Kot sicer danes kažejo vremenske slike, lahko novo ohladitev in morda tudi sneg pričakujemo konec tedna.

V sredo in četrtek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. V petek bo v vzhodni Sloveniji delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. V hribovitem svetu zahodne in južne Slovenije bo rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Aktualne podatke o vremenu si lahko ogledate na naši spletni strani www.vreme.net.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.