Slovenija
10540 ogledov

Takšno vreme nas čaka prihodnjih deset dni

Profimedia
Med prvomajskimi prazniki bo še večinoma sončno z nekaj koprenaste oblačnosti. V začetku prihodnjega tedna se bo verjetnost padavin povečala.

Ponoči bodo padavine prehodno zajele vso Slovenijo, lahko tudi zagrmi. Zapihal bo severni veter. Do jutra bo dež ponehal, od severa se bo jasnilo. Ponekod po kotlinah osrednje Slovenije bo nastala megla. Jutranje temperature bodo od 4 do 10, v Gornjesavski dolini malo pod 0 °C, sporočajo iz Agencije za okolje RS (ARS0)

Jutri bo dopoldne sončno, sredi dneva in popoldne pa delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. V notranjosti Slovenije bo nastalo nekaj ploh, lahko tudi kakšna nevihta. Na Primorskem bo pihala šibka burja, v notranjosti popoldne severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 18, na Goriškem in ob morju okoli 20 °C.

 V četrtek in petek bo pretežno jasno, čez dan bo v notranjosti nastalo nekaj plitke kopaste oblačnosti. Ponekod bo pihal veter severnih smeri, na Primorskem šibka burja.

OBETI – OD 5 DO 10 DNI

Od 30. aprila do 5. maja

V soboto bo zahodno Evropo dosegla vremenska motnja, ki se bo nato v naslednjih dneh pomikala nad zahodno in severno Sredozemlje.

V soboto in nedeljo bo še večinoma sončno z nekaj koprenaste oblačnosti. V začetku tedna se bo verjetnost padavin povečala. V torek, sredo in četrtek prihodnji teden se nam po zadnjih napovedih obeta precej deževno vreme. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.