Slovenija
99859 ogledov

Ponoči zapadlo 15 centimetrov snega

Napovedi vremenoslovcev se uresničujejo.

Na Kredarici je minulo noč ponovno zapadel sneg, kažejo posnetki spletne kamere agencije za okolje (Arso). Snežna odeja je sicer debela le 15 centimetrov. 

Na Kredarici je nazadnje snežilo konec septembra. 

Kredarica je sicer s snegom prekrita običajno več kot 200 dni na leto. Lani je niz trajal 265 dni. Leta 2020 je sneg Kredarico pobelil že 1. septembra, v preteklosti pa se je večkrat zgodilo, da je bila v začetku septembra snežna odeja debela več kot 20 centimetrov.

Kredarica je trenutno edini vrh v Sloveniji, ki ga prekriva snežna oddeja. Vremenoslovci napovedujejo, da bo v teh dneh na višini 1000 metrov tudi snežilo. 

Dežnik Vreme Slovenija Ne le dež, kmalu prihaja tudi sneg. To so podrobnosti.
Komentarjev 8
  • Idioti 09:53 05.november 2022.

    Točno tako ! Tistim , ki jim pri koncu kuhanja ostaja višek vode , kuhajo testenine v preveč vode. Mojster ve , koliko vode rabiš , da se 0.5kg skuha tako , da na koncu ostane samo para in nimaš kaj odcejati !

  • Boschtjan Zupanchich 05:46 05.november 2022.

    OJOOOJJJ !!! ! !!! PA SPET IMAMO PREMALO GLOBALNEGA SEGREVANJA, ki na srečo ni NIČ povezano z Globalnim Onesnaženjem Ozračja !!! ! !!! Škoda, .... pa že tako Dobro je kazalo , da bomo vsaj malo manj porabili za ogrevanje ...prikaži veče hiš .... tako pa nič !!! Beda duhovno mrtvega Človeštva je To , nič drugega !!! ! !!! Žal. Še čakamo na Prebuditev z Globalno Krizo , da se končno že izkopljemo iz te 4500 let trajajoče Globalne Ohladitve !!! ! !!! Lp do tedaj.

  • drecos123 15:34 04.november 2022.

    zurnal gnila panika, lazete