Slovenija
7 ogledov

Ponosni na dosežke in delo z mladimi

Na petkovem sprejemu športnikov Občine Krško ni manjkalo mladih upov. Priznanja Žurnal24 main
Sprejem športnikov. Podelili priznanja 46. najboljšim športnicam in športnikom.

Brestanica, Krško. “Vsako leto znova spoznavamo, kako pestra in raznolika je športna ponudba v naši občini in v koliko panogah imamo zelo uspešne športnike. Veseli nas, da nam na nek način uspeva tudi z zagotavljanjem pogojev za njihovo delo, vsekakor pa gredo zasluge njim, njihovim trenerjem, pa tudi staršem, ki veliko vlagajo v razvoj mladih športnikov,” je na petkovem tradicionalnem sprejemu športnikov dejal župan Občine Krško Franc Bogovič.

Povabljenim športnikom je ob tej priložnosti podelil posebna priznanja. Športnikom in športnicam, ki so v prejšnjem letu dosegli vidne rezultate in poskrbeli za prepoznavnost občine, pa je čestitala tudi Vesna Zgomba Breskvar, prva dama krškega in slovenskega plavanja ter članica državne reprezentance v nekdanji Jugoslaviji.

Predlog o izboru športnikov za sprejem je sicer pripravila sedem članska strokovna komisija za šport Občine Krško v sodelovanju s krško športno zvezo, sprejem na gradu Rajhenburg pa je popestrila plesna skupina Daisy Girls.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.