Slovenija
30 ogledov

Ponovno iščejo Klemna

Klemen Jaklič Facebook
Ob 10. uri se je začela iskalna akcija ...

Potapljači in policisti danes v Ljubljanici in na njenih bregovih ponovno iščejo 18-letnega Klemna Jakliča, ki ga svojci pogrešajo že dva tedna. Iskalna akcija se je začela ob 10. uri, prečesali pa bodo strugo reke in nabrežje od Špice do Fužin.

Pri iskanju bodo sodelovali štirje policijski potapljači in še potapljači, ki delujejo v okviru civilne zaščite. Bregove reke pa bo pregledovalo osem policistov. Temeljitejši pregled reke bo potapljačem omogočala tudi boljša vidljivost, saj se je Ljubljanica zaradi boljšega vremena začela bistriti.
 

Zabaval se je s prijatelji

Svojci 18-letnika pogrešajo 5. marca. Nazadnje so ga videli v središču Ljubljane, kjer se je zabaval s prijatelji. Nato je sredi noči izginil. Iskalna akcija bo morda potrdila, da je bil prav on utapljajoči se moški, o katerem je policiste v soboto, 5. marca, ob štirih zjutraj obvestil naključni mimoidoči.

V zadnjem času je steklo kar nekaj iskalnih akcij za mladimi, ki so izginili sredi noči. Še vedno niso našli niti 20-letnega Domna Simoniča, ki je konec februarja ponoči izginil v Mariboru. Tudi Simoniča so iskali potapljači v Dravi, a neuspešno.

Preberite še:

Prvič so Klemna iskali potapljači

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 14:58 19.marec 2016.

    PONOVNO IŠČEJO .............kaj to pomeni ? ..............,kot da ste vmes štrajkali ? Sram me je da sem Slovenc:

  • miho 13:21 19.marec 2016.

    En namig: Predlagam, da se ga išče tudi v Savi v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji - lahko, da ga je medtem voda odnesla že daleč. Pa tudi Donavo naj se preišče od Beograda naprej...